5 Jenis Coklat Kek yang Sesuai Dimakan pada Hari Valentine – Manis Madu

5 Jenis Coklat Kek yang Sesuai Dimakan pada Hari Valentine

Coklat merupakan bahan rahsia untuk kemanisan dan kehangatan cinta antara Maduners dan juga bae pada hari Valentine iniJadi untuk melengkap hari Itu, kek merupakan bahan terakhir untuk dinikmati oleh Maduners dan Bae.

 

Hari ni Madu akan cadangkan beberapa jenis kek coklat yang sesuai untuk Maduners dan Bae nikmati pada hari istimewa ini.

#1 Chocolate Indulgence

Sumber Gambar: Secret Recipe

 

Kek coklat ini sangat sedap dan lazat. Disaluti dengan coklat dan inti krimnya yang lembut boleh membuat Maduners dan Bae jatuh cinta pada pandang pertama

#2 Extreme Choco Crunch

Sumber Gambar: I Love Wondermilk

 

Kepada Maduners yang tergilakan coklat boleh ajak Bae untuk makan kek ini. Kek ini disaluti dengan dark chocolate, chocolate grunch dan juga chocolate brownies. Ia sememangnya dream come true untuk Maduners dan bae merasai kek ini pada hari Valentine nanti.

#3 7-layer Moist Chocolate Cake

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Butter And Beans (@butterandbeans) on

7 lapisan coklat kek ini wajib dimakan pada hari Valentine. Sekali je makan, Maduners dan Bae boleh merasai kesedapan kek pada setiap lapisan.

 

Lokasi: Butter & Beans, Seksyen 17

#4 Hokkaido Triple Chocolate Cheese

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Secret Recipe Malaysia (@secretrecipemy) on

Gabungan antara keju dan coklat sememangnya terbaik. Maduners dan Bae akan suka dengan kombinasi ini kerana kelembutan keju yang disaluti dengan coklat memang akan mengembangkan cinta anda terhadap kek ini.

 

Lokasi: Secret Recipe

#5 Nutella Chocolate

Sumber Gambar: Souka

Kek ini akan buat Maduners dan Bae lagi tergila dengan kelazatan Nutella. Dengan adanya bahan Nutella, Maduners dan Bae tidak akan menyesal memakan kek ini berulang-ulang kali.

 

Lokasi: Souka Bakeshop, SS15/ TTDI

Post a Comment