Cantiknya! Rahsia Semula Jadi Untuk Kulit Kekal Glowing – Manis Madu
Cantiknya! Rahsia Semula Jadi Untuk Kulit Kekal Glowing

Cantiknya! Rahsia Semula Jadi Untuk Kulit Kekal Glowing

Antara bahan organik yang mampu membuatkan kulit lebih glowing dan sihat. Maduners perlu baca artikel untuk kejutan yang menarik!

Minyak Organik Habbatus Sauda (Organic Black Seed Oil)

Habbatussauda1

Sumber Gambar: dahtauker.com

Ramai yang ingat minyak organik Habbatus Sauda ini hanya bagus untuk kesihatan, akan tetapi, ia juga bermanfaat untuk kulit. Kebaikan minyak organik Habbatus Sauda adalah ia kaya dengan mineral nutrien semula jadi dan mengandungi antioksidan yang memperbaiki, memulihkan & meremajakan kulit anda.

 

Haa, di sini Madu nak mencadangkan satu produk yang memang terkenal dengan penggunaan minyak organik Habbatus Sauda dalam produk mereka iaitu Good Virtues Co. Varian Good Virtues Co. merupakan produk halal yang berasaskan minyak organik Habbatus Sauda. Ia terbukti berkesan mengembalikan kesegaran dan keremajaan kulit. Paling utama Good Virtues Co. bebas SLES, ALES, Parabens, pewarna tiruan dan tentunya Halal dan ‘Suci.’

Rutin Penjagaan Kulit Lengkap Bersama Good Virtues Co.

Bertepatan dengan konsep yang diketengahkan Good Virtues Co. iaitu Celebrate Your Noor, pelbagai rangkaian produk yang sesuai untuk semua jenis kulit boleh anda dapati. Keyakinan dan keterampilan diri seorang wanita itu akan lebih terserlah apabila kecantikan diri terpelihara. Good Virtues Co. mahu anda menjadi dan merasa cantik tanpa sebarang halangan. Jom Madu ingin kongsikan tips pemakaian ‘skincare’ yang betul untuk hasil kulit glowing!

1. Brightening Facial Cleanser

Facial Cleanser_768

Brightening Facial Cleanser daripada Good Virtues Co. ini memang kegemaran Madu! Bahan utama pencuci muka ini, ia mengandungi Asid Amino yang digunakan oleh kebanyakan jenama premium tetapi menawarkan harga yang berpatutan untuk semua. Asid Amino adalah untuk membersihkan pori-pori tanpa mengeringkan kulit & mengekalkan kelembapan kulit. Harganya adalah RM 12.90.

Lepas cuci muka dengan Brightening Facial Cleanser ini, memang muka terus rasa fresh!

2. Brightening Facial Toner

Glowing Facial Toner_768

Langkah seterusnya, Brightening Facial Toner! Toner memang tak boleh skip dalam rutin penjagaan kulit. Good Virtues Co. Brightening Facial Toner ini membantu mengembalikan lembapan wajah agar produk seterusnya yang kamu mahu tepekkan di wajah mampu meresap dengan baik. Harganya adalah RM12.90 sahaja.

3. Brightening Day Cream

Day Cream_768

Seterusnya adalah Brightening Day Cream. Ia juga dikenali sebagai ‘moisturizer’. Mengandungi Ekstrak Himalayan semulajadi yang membantu mencerahkan kulit & selain itu mempunyai  SPF30 PA +++ untuk melindungi kulit dari sinaran UV. Harga yang mampu milik iaitu RM 32.90.

4. Brightening CC Cream

CC Cream_768

Seterusnya Maduners! untuk memakai base mekap boleh cuba Brightening CC Cream dari Good Virtues Co. CC Cream lebih dikenali sebagai Colour Correcting. CC Cream bukan sahaja bertindak sebagai ‘blemish balm’ malah bertindak sebagai colour correcting untuk membantu memberi coverage yang sempurna pada kulit. Terdapat pelbagai cara untuk memakai Brightening CC Cream seperti, berus ataupun jari. Tekstur Brightening CC Cream ini ringan dan sesuai untuk dipakai setiap hari! Ia juga mengandungi SPF30 & PA +++! Harganya adalah RM 22.90 sahaja.

5. Purifying Make-Up Remover

Make Up Remover_768

Selepas seharian memakai mekap, Maduners boleh gunakan Purifying Make-Up Remover ini untuk membersihkan sisa mekap yang terdapat pada muka, bibir dan mata, serta kotoran mikro dari kulit anda. Harganya hanya RM 15.90 sahaja!

6. Brightening Night Cream

Night Cream_768

Kalau waktu siang ada Brightening Day Cream, Good Virtues Co. juga menyediakan edisi night cream juga! Sapukan Brightening Night Cream pada wajah pada waktu malam.  Ia mengandungi Asid Hyaluronic & Vitamin E untuk melindungi dan menyuburkan kulit anda daripada tanda-tanda penuaan. Harga yang mampu milik iaitu hanya RM 32.90.

7. Water Sleeping Mask

water sleeping mask_768

Di waktu lapang, Maduners boleh sapukan Water Sleeping Mask. Ia adalah gel mask yang bertindak sebagai penyejuk wajah bagi menenangkan dan menghidrat kulit anda. Boleh didapati dengan harga RM 32.90.

8. Brightening & Moisturizing Mask

brightening & moisturising mask_768px

Dan akhir sekali, Maduners boleh mengaplikasikan Brightening & Moisturizing Mask dari Good Virtues Co. Ia mempunyai Vitamin C yang tinggi untuk mencerahkan kulit. Selain itu kebaikannya mampu mengawal minyak di muka & mengecilkan pori-pori pada kulit wajah. Hanya RM 32.90 dalam satu kotak yang mengandungi 5 sheet mask!

 

Produk-produk ini boleh didapati dalam portal e dagang seperti Watsons, Tesco, Fashion Valet & boleh juga beli di Giants & pasaraya berdekatan anda. Untuk maklumat lanjut, Maduners boleh beli & klik di pautan ini > https://bit.ly/2B2uPQI .

giveaway

Jangan lupa sertai giveaway Good Virtues Co. dengan 2 langkah yang mudah ini!

 

1. Like dan Share FB Post ini.
2. Tag seorang kawan anda pada ruangan komen di bawah. Tag seberapa banyak yang mungkin untuk peluang menang!

Senang je kan? 10 pemenang bertuah akan memenangi Beauty Box Good Virtues Co. di atas bernilai RM 100! Para pemenang akan dipilih secara rawak oleh Good Virtues Co. Jom komen & join giveaway kami! Selamat mencuba!

Post a Comment