Dah Nak Dekat Akhir Tahun! 7 Tips Untuk Korang Beli Hadiah Sempena Dengan Year End Sale! – Manis Madu
7 Tips Untuk Korang Beli Hadiah Sempena Dengan Year End Sale

Dah Nak Dekat Akhir Tahun! 7 Tips Untuk Korang Beli Hadiah Sempena Dengan Year End Sale!

Walaupun masih ada sebulan lagi sebelum berakhirnya tahun 2020, Madu boleh confirm Maduners setuju tahun 2020 macam naik roller coaster.

 

Walaupun macam naik roller coaster, tiba-tiba dah nak dekat akhir tahun dan yang paling penting sekarang adalah Year End Sale! Akhri tahun memang fokus Year End Sale jawapannya.

 

Jadi, Madu nak kongsi dulu siap-siap dengan korang persediaan yang Maduners boleh buat untuk beli barang sempena dengan Year End Sale.

 

Siapa yang tak beli barang masa Year End Sale memang rugi sebab banyak sangat promosi! Tapi sebelum kongsi tips Madu nak bagi tahu yang korang boleh dapatkan koleksi eksklusif Pusheen di Watsons sebagai hadiah sebeum berakhirnya tahun 2020!

Berita baik untuk tahun 2020 ini, Watsons berkolaborasi bersama Pusheen uolssss! Dahlah comel, sekarang boleh dapat Pusheen punya merchandise dekat Watsons. Happy gilerss!

Pusheen_Watsons_Buy 2 Save More

Korang boleh dapatkan koleksi Pusheen merchandise dengan promosi 50% purchase with purchase! Ada bowl, ada foldable handphone stand dan banyak lagi, paling lawa yang Pusheen tumbler, shoooo cuteee!

Pusheen_Products-Watsons

Eksklusif Untuk Ahli Watsons!

Pusheen_GWP&PWP-Watsons-Malaysia

Kalau jadi ahli eksklusif Watsons lagi best Maduners tahu, boleh dapatkan postcard dengan Watsons Pusheen Membership Card yang limited edition! Pssst, Pusheen sticker dengan 2021 Pusheen Calendar pun bling-bling mata Madu tengok, memang kena dapatkan koleksi Pusheen ini, siap dapat free Pusheen paper bag kalau jumlah pembelian RM80 dan ke atas.

Watsons 2021 Planner Book!

Planner-Book-01-768

Kejap-kejap, tak habisss lagi! Dah nak masuk tahun 2021 ini kena ready dengan planner siap-siap kan, tak payah risau, korang boleh dapatkan Planner 2021 Watsons pembelian RM50 dalam satu resit untuk dapat 1 stamp, kumpul 3 stamp dan dapat Planner 2021 pada harga RM18.00 (NP RM49.00)

 

Korang boleh terus klik sini nak untuk tengok merchandise Pusheen yang ada di Watsons! Sekarang Madu nak kongsi tips persediaan nak beli barang masa Year End Sale pula!

#1 Buat Senarai Hadiah!

Bila ada senarai baru senang nak beli hadiah, takut ada yang tertinggal pula, lupa nak beli hadiah! Lagi memudahkan juga bila ada senarai kita boleh tengok bajet kita siap-siap, lebih tersusun dan tak lari bajet kita!

 

Bila ada lebih duit daripada bajet kita, jangan pula nak beli hadiah-hadiah extra, kena disiplin dan ikut senarai yang kita dah buat.

#2 ­Mula Shopping Awal

Kalau boleh Maduners cuba shopping awal sebulan untuk Krismas, haaa! Sebulan? Betul, awal sebulan supaya Maduners tak bergelut dengan kesibukan bekerja, biasalah sebelum perayaan Krismas, mesti banyak tugasan yang perlu disiapkan.

 

Jangan risau pasal harga pula, sebab kebanyakan kedai hadiah selalu akan mula promosi Krismas seawal sebulan awal. Maduners juga boleh shopping masa hari Black Friday yang juga banyak promosi masa hari tersebut pada 27 November.

#3 Buat Research Dulu!

Research dekat sini bukan maksud Madu macam penyelidikan sains itu! Maksudnya Maduners boleh dulu Google tentang barang yang Maduners ingin beli masa Year End Sale dan buat perbandingan harga untuk pastikan Maduners dapat deal yang terbaik!

 

Alang-alang juga, Maduners boleh tanya juga keluarga jika mereka ada barang yang mereka inginkan, boleh dapatkan masa Year End Sale!

 

Paling senang boleh dapatkan koleksi Pusheen daripada Watsons. Memang tak akan salah sebab ­everyone love Pusheen! Ehhh kejap-kejap tak habis lagi, korang jangan lupa juga join Wave & Win dengan MyDebit dekat Watsons!

Wave & Win Dengan MyDebit Di Watsons

Watsons Wave and Win

Bila korang Wave dengan MyDebit dekat Watsons sekarang, korang berpeluang menang sehingga RM350,000! Maduners hanya perlu berbelanja RM80 ke atas di Watsons dan sini form.

 

Banyak hadiah boleh menang macam kereta Nissan Almeera, Samsung Galaxy Z Flip, Samsung Galaxy S20 dan banyak lagi hadiah menarik!

 

Tunggu apa lagi, tak payah pening kepala, tips Madu bagi, cadangan hadiah yang paling cute iaitu koleksi Pusheen pun Madu dah cadangkan, happy shopping Maduners!

Post a Comment