Tembusi Pasaran 13 Buah Negara, Inai Republic Janji Bantu Suri Rumah Hidup Senang & Berdikari! – Manis Madu
Tembusi Pasaran 13 Buah Negara, Inai Republic Janji Bantu Suri Rumah Hidup Senang & Berdikari!

Tembusi Pasaran 13 Buah Negara, Inai Republic Janji Bantu Suri Rumah Hidup Senang & Berdikari!

Perasan tak, sejak dua menjak ini penggunaan inai semakin mendapat perhatian? Ramai para wanita mula beralih arah menggunakan inai bagi menggantikan pewarna kuku. Inai sekarang pula boleh didapati dengan pelbagai pilihan warna. Merah, maroon dan hitam merupakan warna ‘hot’ bagi penggemar inai.

 

Jenama inai juga semakin lama semakin bertambah! Namun, harus berhati-hati kerana tak semua inai di pasaran akan memberi hasil yang baik. Segelintirnya tidak memiliki hasil warna yang cantik, mudah luntur dan susah dipakai. Mimpi ngeri buat pengguna beragama Islam jika inai yang dipakai tidak mesra wuduk!

Inai Republic

Ahaa, meh sini Anis perkenalkan satu jenama inai yang dijamin tak akan bagi masalah-masalah seperti yang disebut di atas buat pemakainya.

 

Inai Republic jawapannya! Apa yang membuatkan ramai jatuh hati dengan inai ini adalah kerana produk ini berasaskan inai daun asli tanpa bahan terlarang, mudah digunakan, tahan lama dan dijamin lima kali ganda lebih merah.

photo_2022-06-23_15-34-32 (3) (1)

Ramuan semula jadi seperti minyak zaitun, minyak lavender, minyak pati (essential oil) limau gedang dan banyak lagi yang terdapat dalam produk ini menjadikan Inai Republic berbeza dengan inai-inai lain di pasaran. Kesannya korang boleh lihat seawal 5 minit pemakaian!

photo_2022-06-23_15-34-30 (1)

Paling penting sekali, Inai Republic merupakan jenama pilihan wanita muslimah kerana bahan-bahan yang digunakan diyakini mesra wuduk dan halal.

photo_2022-06-23_15-34-32 (1)

Part paling best tentang Inai Republic adalah jenama ini dibangunkan bukan sahaja untuk memberi kepuasan kepada pengguna tetapi dengan niat untuk memberi peluang kepada suri rumah, pelajar atau sesiapa sahaja yang mahu mencari pendapatan sampingan. Menariknya, korang tak perlu susah payah nak uruskan pengeposan atau pegang stok tau, semua HQ yang akan uruskan! Mudah kan?

 

Bagi korang yang nak cari duit lebih, nak bebas hutang, bantu suami dan anak-anak atau meningkatkan taraf hidup, bolehlah mendaftar sebagai ejen Inai Republic segera! Dengar cerita, ramai wanita yang dah berjaya ubah hidup dan jana pendapatan ribu riban dengan menjadi ejen Inai Republic. Wow sangat!

photo_2022-06-23_15-34-30 (2) (1)
photo_2022-06-23_15-34-30 (3) (1)

Kalau Maduners nak tahu, Inai Republic sekarang telah mempunyai hampir 10,000 ejen dan telah menembusi lebih 13 buah negara antaranya Malaysia, Singapura, Brunei, Thailand, Pakistan, Perancis, Oman, Kanada, Australia, Filipina, United Kingdom, Kuwait dan Arab Saudi!

WhatsApp Image 2022-06-23 at 5.45.31 PM

Untuk maklumat lanjut, Maduners boleh layari laman web rasmi Inai Republic: https://inairepublic.com/join-us/

 

Ingat inai, ingat Inai Republic!

Post a Comment