Terliur! Pencuci Mulut Istimewa, Sesuai Dengan Pilihan Hati – Manis Madu
Kürtőskalács-Chimney-Cake-1

Terliur! Pencuci Mulut Istimewa, Sesuai Dengan Pilihan Hati

Bosan makan kuih-muih yang biasa? Maduners yang inginkan pencuci mulut yang extraordinary, boleh cuba desserts dari Hungary ini!

Kürtőskalács (Chimney Cake)

Kur… Kürtőskalács? Macam mana nak sebut pun Madu pening, senang cerita kita panggil Chimney Cake sahaja. Dessert ini sangat mudah dijumpai di Hungary.

 

Kenapa nama pencuci mulut ini Chimney Cake? Sebab bentuknya yang unik dan menarik, persis sebuah cerobong.

 

Kalau nak tahu, di Malaysia pun ada Chimney Cake! Boleh dapatkan di kedai pencuci mulut Rollney yang berdekatan dengan Maduners.

 

Alang-alang Madu dah perkenalkan Rollney, jom kita tengok menu istimewa yang memang patut korang cuba!

Rolley Chocolate Overload

1. Signature Royal Chocolate Cone

Bosan? Kalau Maduners rasa hari macam suram sahaja, Signature Royal Chocolate Cone daripada Rollney ini boleh buat Maduners rasa macam nak parti! Gituzzz.

 

Chimney Cake yang mengandungi ais krim coklat, dihidang lengkap dengan brownies dan juga Kit Kat. Sekali rasa pun boleh tersenyum!

2. 24K Gold Royal Chocolate

24K Gold Royal Chocolate ini pula memang pencuci mulut teristimewa Rollney! Kepada Maduners yang nak self-treat pencuci mulut untuk kepuasan hati, bolehlah cuba 24K Gold Royal Chocolate ini.

 

Insta-worthy dan juga sangat memuaskan hati dengan hiasan 24K Gold yang begitu elegant. Wowzzz!

3. Chocolate Almond Cone

Penggemar kacang mesti suka Chocolate Almond Cone ini! Maduners boleh dapatkan satu chimney cake lengkap dengan topping kacang almond, Nutella, ais krim coklat dan juga Cornflakes. Tengok pun boleh terliur!

4. Chocolate Peanut Cone

Chocolate Peanut Cone ini pula sesuai untuk sweet-tooth macam Madu.

 

Bila tengok gaya chimney cake yang ada aiskrim coklat, peanut sauce, brownies dan Cornflakes, memang rasa macam cinta pandang pertama! Boleh gila sekejap kalau dapat rasa Choclate Peanut Cone ini.

5. Chocolate Banana Cone

Hello! Hello! Panggilan untuk peminat pisang! Rugilah kalau tak cuba Chocolate Banana Cone ini! Madu syorkan korang buat cheat-day sehari sahaja untuk rasa Chocolate Banana Cone ini.

 

Madu tahu, kalau ponteng diet untuk dessert daripada Rollney, tak ada sesiapa pun akan menyesal! Tak mengapalah, ada topping pisang. Sihatlah juga, kan?

Rollney-RoyalChoc

Pssssst, ada satu rahsia yang mampu membuatkan Maduners semua terliur. Rollney Malaysia ada membuat promosi iaitu beli satu Chimney Cake Royal Chocolate series, dapat potongan 50% untuk pembelian Chimney Cake yang kedua!

 

Jadi, tunggu apa lagi? Laju-laju kita dapatkan, kalau tunggu lama-lama nanti terlepas pula Chocolate Overload daripada Rollney Malaysia ini!

 

Nak lagi senang, Madu akan sediakan lokasi kedai Rollney yang berdekatan dengan anda:

 

Times Square

Lot No. LG-49A-2, Lower Ground Floor, Berjaya Times Square.

 

MyTown

B1-043A, 045, MyTOWN Shopping Centre.

 

Sunway Pyramid

LG2-08, Lower Ground 2, Sunway Pyramid.

 

Central I-City

LG-K11, Lower Ground Floor, No. 1, Persiaran Multimedia, Seksyen 7, Jalan Plumbum 7/102, I-City, 40000 Shah Alam, Selangor.

 

IOI City Mall

Lot F-K11, First Floor, IOI City Mall, IOI Resort, 43000 Putrajaya, Selangor.

 

Mid Valley

Lot LG-092, Mid Valley Megamall, Lingkaran Syed Putra, 59200 Kuala Lumpur.

 

Untuk maklumat lanjut, boleh visit  https://rollney.com.my , Facebook page Rollney Malaysia di  https://www.facebook.com/rollneymalaysia/ dan juga Instagram mereka iaitu @rollneymalaysia .

Post a Comment