Buat Hal! Tengok Video Raya Ini Terus Rindu Keluarga, Ini Baru Betul Raya Ikonik – Manis Madu
Tengok Video Raya Ini Terus Rindu Keluarga

Buat Hal! Tengok Video Raya Ini Terus Rindu Keluarga, Ini Baru Betul Raya Ikonik

Jangan cakap Maduners jerr tak sabar nak raya tahun ini, semua orang pun tak sabar!  Tambah pula Watsons siap dah alu-alukan kedatangan raya dengan video gempak Watsons Raya Unik, Raya Ikonik! Terus rindu keluarga tengok video raya Watsons.

Mula-mula boleh tengok pasangan dua sejoli yang memang sweet habis, Nabil dan Ayda Jebat, siap ada Chef Wan sebagai Paklong Wan! Nampak telatah Chef Wan berlakon terus teringat ayah di kampung! Rindunya.

 

Cakap pasal rindu, boleh nampak Ayda Jebat tak sabar nak jumpa keluarga dia dalam video Watsons Raya Unik, Raya Ikonik! Dekat sini Madu rasa paling gempak, ada Keluarga Still Searching, Geng Kimchi Me dan Keluarga Loca Beatz! Madu paling loveeee dengan Geng Kimchi Me sebab ada Dolla! ~Just watch me glow! ~

 

Walaupun mula-mula macam tak mesra sesama mereka, lepas Ayda Jebat pasang vinyl dan nyanyi lagu mendayu terus terbuka hati, happy betul tengok berkumpul bersama keluarga tersayang! Siap dapat hadiah produk Watsons daripada Ayda dan Nabil!

Kosmetik

Tawaran kosmetik Watsons sangat wow ya! Rambang mata tengok promosi produk kosmetik!

Penjagaan Kulit

Kalau nak kulit cantik dan glowwy masa raya nanti mesti kena jaga kulit muka, jadi dapatkan produk penjagaan kulit dekat Watsons!

Penjagaan Diri

Kalau nak berseri masa raya kenalah cantik dari rambut sampai ke kaki! Boleh beli produk kebersihan rambut, badan dan sebagainya dekat Watsons!

Penjagaan Mulut

Bila waktu raya, nak berbual dan bersembang kenalah pastikan nafas berbau segar, sebab itu Maduners boleh beli produk penjagaan mulut di Watsons.

Penjagaan Kesihatan I

Untuk persiapan hari raya kita kena pastikan tubuh badan kita sihat!

Penjagaan Kesihatan II

Musim pandemik inilah kena pastikan kita banyak ambil Vitamin C dan jaga kesihatan diri dan keluarga, baru raya unik, raya ikonik!

Belanja & Menang RM 3 Juta!

Pg02-03_hori_2-copy-768

Alang-alang dah raya memang nak beli barang kecantikan, penjagaan kesihataa sebab nak cantik di hari raya, Maduners boleh sertai sekali Belanja & Menang dengan Kad Atm MyDebit! Menangi salah satu daripada hadiah peralatan elektronik Panasonic dan baucar tunai bernilai sehingga RM3 juta!

 

Cuba perlu berbelanja RM80 dan ke atas dalam satu resit menggunakan Kad Atm MyDebit kemudian imbas kod untuk sertai peraduan!

Raya Unik Ganjaran Ikonik Dengan GrabPay

Pg02-03_hori_Artboard-17-768

Kali ini Watsons siap berkolaborasi dengan Grab untuk Raya Unik Ganjaran Ikonik Dengan GrabPay bermula 13 April sehingga 26 Mei 2021, diskaun segera RM10 bila Maduners berbelanja RM100 dan ke atas! Siap dapat paket raya yang comel! Untuk maklumat lanjut Maduners boleh klik pautan ini.

Health & Beauty Voucher

Voucher_Hori-01-768

Jangan cakap Watsons tak payung sebab diorang siap payung Health & Beauty Voucher bernilai sehingga RM320!

Jualan Ikonik 50%

Cover_Hori-01-768

Jarang ada yang buat tawaran sehingga 50% Maduners! Watsons ada jualan ikonik sehingga 50%! Watsons memang tak main-main untuk raya unik, raya ikonik tahun ini!

 

Kalau Maduners belum jadi ahli Watsons lagi, cepat-cepat daftar untuk dapatkan promosi hebat raya mereka tahun ini!

Watsons E-Bazaar

Watsons Jualan E-Bazaar Ikonik

Jangan lupa juga Watsons ada E-bazaar, tak perlu pergi stor fizikal Watsons, beli barangan dekat Jualan E-bazaar Ikonik Watsons lagi jimat sebab diskaun sehingga 75%!

Nampak tak Watsons memang sayang dengan ahli dan pelanggan diorang  sampai macam-macam tawaran ada sempena raya, baru ikonik!

 

Watsons juga ada kongsi yang mereka nak ucapkan Selamat Hari Raya Aidilfitiri. Raya Unik, Raya Ikonik bersama Watsons!

Post a Comment