Manis Madu | Lepak dan Sembang Bersama Madu
Loader

SEMBANG

Bersempena hari istirahat seluruh dunia, Madu akan kongsikan beberapa cara untuk menenangkan diri yang terbukti berkesan secara saintifik.

Maduners yang baru mulakan perniagaan ada masalah dengan urusan penghantaran dan sewaktu dengannya? Tidak mengapa, Lalamove kan ada!

Siapa di dunia ini tiada kawan baik yang kita gelarkan sebagai Best Friend Forever atau BFF. Madu sendiri pun ada

Shopping punya shopping, sedar-sedar baju dah bertimbun dalam almari. Nak buang tapi sayang. Macam mana itu?

TRAVEL

Tahniah Madu ucapkan kepada mereka yang baru mendirikan mahligai bahagia bersama pasangan masing-masing.

Maduners yang suka travel luar negara, mungkin belum sampai masa untuk renew buku merah anda.

Suka travel tapi dalam masa yang sama nak berjimat? Jom kita tengok tempat-tempat menarik di Melaka.

MAKAN

Jika di Malaysia, kita ada nasi lemak. Tetapi di Indonesia, nasi uduk menjadi pilihan rakyatnya.

Dah tengah malam, tapi perut lapar. Apa yang patut kita buat? Takkan nak menangis bucu katil.

Dah kering idea cari port untuk lepak? Johorian Maduners boleh melawati Coca-Cola Café TGV Cinemas, JB.

#Follow us on Instagram