ORIGINA Sumbangkan 2000 Paket Minuman Kesihatan Kepada 333 Frontliners! – Manis Madu
Origina-Sumbangkan-Paket-Minuman-Kepada-Frontliners

ORIGINA Sumbangkan 2000 Paket Minuman Kesihatan Kepada 333 Frontliners!

Virus Covid-19 yang melanda dunia sekitar penghujung Disember 2019 hingga kini telah merubah kehidupan kita semua secara keseluruhan!

 

Dalam tempoh itu juga, Madu rasa semua tahu bagaimana perjuangan petugas barisan hadapan yang bertungkus lumus mematikan penularan virus ini.

 

Mandi peluh dalam sut PPE setiap hari, korbankan masa dengan keluarga, masa untuk diri sendiri, setiap masa berdepan risiko jangkitan dan lain-lain lagi! Bahkan terdapat beberapa kes kematian melibatkan petugas barisan hadapan disebabkan Covid-19.

 

Sehubungan dengan itu, pihak ORIGINA yang telah mengeluarkan minuman kesihatan terbaru pada penghujung Januari bertindak untuk menyumbangkan minuman tersebut kepada para fronliners!

 

Produk yang disumbangkan adalah ORIGINA Vitamin C 1000mg Orange Juice dan sebanyak 2000 paket telah disumbangkan!

Origina-Vitamin-C-1000mg-Orange-Juice

Seramai 333 petugas barisan hadapan yang bertugas setiap hari di Kelantan telah menerima sumbangan tersebut. Antara kawasan yang menerima pemberian ini adalah di Pusat Kuarantin Rawatan Covid Gua Musang, Kuala Krai, Putik dan beberapa tempat lagi.

Seramai-333-petugas-barisan-hadapan-yang-bertugas-setiap-hari-di-Kelantan-telah-menerima-sumbangan-tersebut

Objektif sumbangan ini adalah sebagai alternatif untuk melindungi para petugas barisan hadapan daripada dijangkiti Covid-19.

Objektif-sumbangan-ini-adalah-sebagai-alternatif-untuk-melindungi-para-petugas-barisan-hadapan-daripada-dijangkiti-Covid-19

Ini juga sehubungan dengan saranan Kementerian Kesihatan Malaysia (KKM) yang menyarankan pengambilan Vitamin-C untuk meningkatkan sistem kekebalan tubuh badan serta mempercepat proses pemulihan dan meminimumkan kesan buruk jika dijangkiti Covid-19.

 

Lagi best sebab produk ORIGINA boleh terus diminum! Tak perlu larutkan pil dalam air atau susah-susah telan pil lagi. Memudahkan para petugas barisan hadapan untuk dapatkan sumber vitamin C.

Origina-Vitamin-C-1000mg-Orange-Juice-boleh-terus-diminum

Maduners pun perlu mula amalkan vitamin C ketika musim virus ini. 1 paket Vitamin C 1000mg Orange Juice bersamaan dengan kandungan vitamin C dalam 10 biji oren.

 

Cepat-cepat dapatkan minuman Vitamin C harian daripada ORIGINA, korang boleh klik sini.

Post a Comment