Sanrio Hello Kitty Sweet Escape Pop Up Store akhirnya tiba di Johor!! – Manis Madu

Sanrio Hello Kitty Sweet Escape Pop Up Store akhirnya tiba di Johor!!

Konnichiwa Maduners!! Hello Kitty dari Japan sudah tiba di Johorlah!!!!! Wahh, adakah Maduners ingin tahu apa yang Hello Kitty sediakan untuk Maduners di sana? Haaa, mari kita lihat apakah ituuuu~~

Untuk pengetahuan Maduners, ini pertama kali Sanrio Hello Kitty Escape Pop Up Store diadakan di Malaysia yang terletak di Johor Bahru. Kebiasaanya, Maduners mesti pernah lihat koleksi Hello Kitty ni di kompleks membeli belah betul tak? Haaa tapi kali ni, Hello Kitty akan tunjukkan konsep yang diluar jangkaan Maduners. Sooo….Prepareee To Be Wooowzz Uallzz!!

Di sana nanti, Hello Kitty akan ajak Maduners bermain bersamanya di taman permainan!! Wahh dapat bermain dengan Hello Kitty pun boleh buat Madu rasa teruja tau!! Tapi ingat, Maduners kenalah berhati-hati bila bermain nanti, okay!!

Hello Kitty juga ada sediakan deko yang cantik untuk Maduners bergambar dengannya nanti. Reka bentuk yang sangat kreatif dan juga menarik ni pasti akan buat memori di telefon Maduners penuh. Hehehe

 

Jadi, pastikan memori telefon Maduners ada ruang untuk tangkap banyak gambar nanti yeah!!

Ohhh dan jangan lupa Maduners, sebelum Maduners balik nanti, pastikan korang redeem barangan Hello Kitty yang eksklusif dan comel ni tau!! Bolehlah simpan buat koleksi dan guna untuk kegunaan harian Maduners nanti!!

Sanrio Hello Kitty Sweet Escape Pop Up Store akan diadakan di level G, Paradigm Mall, Johor Bahru bermula pada 11hb Mac sehingga 29hb Mac 2020. Jom travel ke Johor bertemu Hello Kitty di sana Maduners!! Let’s get it!!

Post a Comment